Atatürk ve Devrimleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Afet İnan'ın Reyhanlı'da açılan Atatürk heykeli ile ilgili basında haber çıkmaması ve bu konu hakkında bilgi verilmesine dair Reyhanlı Kaymakamı Kaya Uyar'a gönderdiği resmî yazı.
1 adet belge