İnönü'nün mektubunu bulamadığına ve babasıyla ilgili bazı haberlerin metinlerini ek olarak gönderdiğine dair Arı İnan'ın Murat Sökmenoğlu'na yazısı ve bu konu ile ilgili gazete haberlerinden daktilo edilmiş dört adet metinle iki adet not kağıdı.
7 adet belge