Afyon Halkevi Başkanı Edip Ali Bakı'nın, bir asır evvel bir ressamın Afyon'a ait bazı tablolar getirdiğini ve bunların Halkevince vârislerden alınması hususunda yardımını talep eden mektubu.
2 adet belge