Fahir İz tarafından “Kardeşim Bilal Bey“ hitabıyla yazılan, hazırlamakta olduğu biyografi çalışmasında kullanılmak üzere sorduğu soruları içeren mektup ; Fahir İz tarafından Bilal Şimşir'e yazılan 24 Mayıs 1974 tarihli mektup ; Fahir İz tarafından Bilal Şimşir'e yazılan Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili fikirlerini anlatan 17 Haziran 1978 tarihli mektup.
5 adet belge.