1333 senesi bütçe ve kadro tertibatına göre vilayât ve müstakil sancakların mesaha-i sathiyyeleriyle nüfus-ı umûmiyyelerini ve maa-zabit mevcut jandarma ve maa-komiser polis kuvvetlerini gösterir grafik.
2 adet belge.