Veled Çelebi (İzbudak) komutasındaki Gönüllü Mücahidîn-i Mevleviyye Alayı Dördüncü Ordu Komutanlığı emrine girmek üzere Şam'a hareketinden önce Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Türbesi (Müzesi) önünde.
1 adet fotoğraf.